HTML

ŐmegÉn esküvői blog

Esküvőre készülődő pároknak készítünk weboldalakat: hogy egy klikkeléssel lehessen a vendégeket minden részletről tájékoztatni; ne kapjon senki 3 egyforma szamovárt ajándékba :-) és mindenki odataláljon a templomba időben. Mindenkihez szólunk hát a blogunkban, akinek már volt, akinek még lesz, vagy aki éppen a közepén van a szervezésnek. Ötletek, idő és pénzkímélés sok humorral...

Elérhetőség

Ő meg Én.hu
Telefonszám: +36 30 20 511 2669
E-mail: info@omegen.hu

Amarilla Szalon - aMarilla, de sajnos nem likör

2010.09.09. 07:08

A neten bóklászva találtam rá a Modeca holland cég ruháira, melyek a jelenlegi standard esküvői ruhadivatot megkerülve, vagányabb tervezésű és anyagú ruháival hívta fel magára figyelmemet.

Az Amarilla szalon a munkahelyemhez közel lévén és a márka forgalmazójaként került képbe. Egy, a weboldalukkal kapcsolatos megjegyzést muszáj idekottáznom, mert a designe nem a legszerencsésebb, a képek elég kicsik, nem lehet lapozni, ki-be kell csukogatni őket, nincsenek beszámozva vagy elnevezve, nehéz hivatkozni rájuk.
Időpontkéréskor a telefonba mélyen elemzem érdeklődésem a Modeca 2 konkrét modellje után, a hölgy igenel és sok szeretettel vár minket.
Sikerül is  pár perc késéssel megérkeznünk barátnőmmel, aki az esküvőszervezői posztot is betölti jelenleg nálunk. De még így sem sikerült annyit késnünk, hogy az előttünk próbálgató barátnőpáros még fél órát ne várasson. A munkahelyről jöttünk el, sürgetnénk a helyzetet. A földszinti, belső udvari helység előtere, ahol várakozunk, kicsi és elég igénytelenűl berendezett. A szalon maga is kicsi, a szék is, amire le tudunk pakolni, 3 fal és egy raktár telezsúfolva ruhákkal, a negyediken hiányosan elhúzott függönyű ablak az udvarra, amin mi is korábban szemmel követhettük volna a vetkőzős számokat...

A teljes cikket elolvashatjátok a http://omegen.hu/Blog/kulcsszo/Amarilla+Szalon+Budapest oldalon, aMarilla, de sajnos nem likör cím alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi ruha ruhateszt menyasszonyi ruha próba amarilla szalon budapest modeca modellek

A bejegyzés trackback címe:

https://omegen.blog.hu/api/trackback/id/tr562282055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása