HTML

ŐmegÉn esküvői blog

Esküvőre készülődő pároknak készítünk weboldalakat: hogy egy klikkeléssel lehessen a vendégeket minden részletről tájékoztatni; ne kapjon senki 3 egyforma szamovárt ajándékba :-) és mindenki odataláljon a templomba időben. Mindenkihez szólunk hát a blogunkban, akinek már volt, akinek még lesz, vagy aki éppen a közepén van a szervezésnek. Ötletek, idő és pénzkímélés sok humorral...

Elérhetőség

Ő meg Én.hu
Telefonszám: +36 30 20 511 2669
E-mail: info@omegen.hu

Örörmanyák a fókuszban

2010.09.21. 17:06

Ismét egy kis kitérő, hogy izguljanak, akik követik menyasszonyi ruha vadászatom, mi lesz a végkifejlet.
 
Gondoltunk már a vőlegényekre, és most az Örömanyákra fordítunk egy kis figyelmet.
Az Örömanyai a jegyespár után a legfontosabb szerep: lánykikéréskor adakozók, könnyeznek a ceremónián és a köszönőcsokor átvételekor, háziasszonykodnak minden percben, az összetáncolt pénz örzői, elhanyagolt rokonok vigasztalói... rengeteg szerep, amit egy éjszaka kell teljesíteniük.
Nem mindegy, milyen ruhában: kényelmes, és elegáns, ne gyűrődjön, de sikkes szabású legyen... nem könnyű megtalálni az igazit.
 
Sok, igényes, de viszonylag egysíkú kínálattal rendelkező, közepes árfekvésű ruhákat kínáló butik van az országban. Egyedi és kifizethető árkategóriájú ruhákat nehezebb találni: vagy magyar divattervezők nagyon drága műveire, olasz, francia cégek méretezésben a magyar lakosság testalkatát figyelmen kívül hagyó ruhadarabokba vagy kínai és török olcsóbb termékekbe botlik az ember lánya és anyja.
Üdítő színfolt az Ildikó Szalon nyíregyházi boltja: Iparművészeti Ruhaszalon minden korosztálynak.
Anyósommal betévedtünk a boltba...
 

Szólj hozzá!

Címkék: nyíregyháza ruhák ildikó szalon örömanyáknak

A bejegyzés trackback címe:

https://omegen.blog.hu/api/trackback/id/tr452312914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása