HTML

ŐmegÉn esküvői blog

Esküvőre készülődő pároknak készítünk weboldalakat: hogy egy klikkeléssel lehessen a vendégeket minden részletről tájékoztatni; ne kapjon senki 3 egyforma szamovárt ajándékba :-) és mindenki odataláljon a templomba időben. Mindenkihez szólunk hát a blogunkban, akinek már volt, akinek még lesz, vagy aki éppen a közepén van a szervezésnek. Ötletek, idő és pénzkímélés sok humorral...

Elérhetőség

Ő meg Én.hu
Telefonszám: +36 30 20 511 2669
E-mail: info@omegen.hu

Esküvői ruhateszt indul!

2010.06.14. 10:39

Olyan volt már, hogy valaki éttermeket,bort, csokoládét teszteljen vagy hónaljstifteket. De tudtommal még esküvői ruhaszalon-teszt nem volt.

Igaz, hajlik némi perverzióra az, aki ilyet bevállal, és a feladathoz kell némi adottság is, azaz hiteles menyasszonynak nézzen ki az ember. Ezzel ki is zártuk a Wittman fiúkat a rendszerből :-)
 
Előbb-utóbb mindenki életének fókuszába kerül a házasság, a vele járó esküvői kérdések, jelen esetünkben ruha vagy nem ruha....
Hozott anyagból dolgozván fizikális paramétereim: 34 éves magyar 42-44-es méret körüli átlagos testalkatú nő vagyok. Már amennyire az, ha valakinek van melle, feneke és csipője, átlagosnak számít. Mert néhány fiatalok között kedvelt ruhamárka bolt vezetője szerint ez inkább extrém méret lehet, mert sosincs ekkora méretben kínálat. De visszatérve a ruhakeresés paramétereire. Esküvőnk szeptember 25-én lesz, csodaszép indián nyári időszak, de este már hűvös lehet. 
Nem tervezünk semmi extrát sem a ceremóniát sem az öltözködést illetőleg. Nem is a mi stílusunk lenne, nincs is rá nagyon keret. Esküvői ruhába is első elképzelésként egyszerű, pántos, mell alatt szabott, nem abroncsos és nem uszájos ruhát képzeltem el. Valami hasonló empire stílusút, mint amit Lizzy visel a Büszkeség és balitélet BBC sorozatában. Persze a ruhaszalonok látogatását megelőzte a felkészülés: több bel- és külföldön talált esküvői újság átnézése (ez is megérne egy külön tesztet, a bibliaméretű katalógusoktól a Gázművek 5 cm-es ingyenes sütiskönyvformátumáig), a BBC sorozat megtekintése barátnőkkel 'egyszerre de mindenki a saját lakásán élő telefonos kapcsolatban sikitozva elemezve Darcy felsőtestét' nézőmódban és barátnők nélkül is, szobakerékpározás közben, a dvd-t időnként megállítva és kimerevítve a képet, hogy pontosabban megszemlélhessem a ruhadarabokat.
Ilyetén elképzelésekkel és álmokkal indultunk neki elsőként az esküvői kiállításoknak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: menyasszonyi ruhateszt esküvői ruhateszt

A bejegyzés trackback címe:

https://omegen.blog.hu/api/trackback/id/tr772080324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása